۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۱۹:۲۷

بشارتیان مطرح کرد:

انتقال ۳۲میلیارد لیتر نفت خام از خط لوله مارون به اصفهان در سال۹۳

انتقال ۳۲میلیارد لیتر نفت خام از خط لوله مارون به اصفهان در سال۹۳

اصفهان- مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، منطقه اصفهان گفت: سال گذشته ۳۲ میلیارد لیتر نفت خام از خط لوله مارون به اصفهان منتقل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی بشارتیان بعدازظهر امروز درنشست خبری با اصحاب رسانه اصفهان اظهار داشت: سال گذشته ۳۲ میلیارد لیتر انتقال نفت خام از خط لوله مارون به اصفهان صورت گرفت که از این مقدار ۲۱ میلیارد لیتر به پالایشگاه انتقال یافت و ۱۱ میلیارد لیتر به تهران انتقال داده شد.

وی بیان داشت: در سال ۹۳ ، ۷ میلیارد لیتر فرآورده نفتی انتقال داده شد.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه اصفهان بیان داشت: بیش از پنج و نیم میلیون بشکه ظرفیت ذخیره سازی نفت خام در طول مسیر در مخازن وجود دارد که اگر مرکزی دچار اشکال شود خط متوقف نشود و بتوان از ذخیره این مخزن برداشت صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت انتقال و دریافت نفت خام در روز ۵۵۰ هزار بشکه و فراورده نفتی ۳۴۰ هزار بشکه به صورت روزانه است.

بشارتیان گفت: انتقال فرآورده‌های نفتی به سه روش انتقال فرآورده های مازاد تولیدی پالایشگاه اصفهان و دریافتی از خطوط بندرعباس - اصفهان به تهران، انتقال نفت کوره به نیروگاه اسلام آباد و پایانه صادراتی آب نیل و انتقال سوخت فرودگاه اصفهان صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، منطقه اصفهان زیر نظر شرکت ملی پالایش و پخش است ، اعلام داشت: این شرکت یکی از مناطق ۱۲ گانه خطوط لوله و مخابرات نفت کشور است.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه اصفهان با بیان اینکه فعالیت عمده این شرکت در دو بخش خطوط لوله و مخابرات و ارتباطات صنعتی تعریف شده است، ادامه داد: گستره فعالت شرکت خطوط لوله ومخابرات نفت منطقه اصفهان در سه استان خوزستان، چهارمحال بختیاری و اصفهان است.

وی اظهار داشت: خط لوله مارون اصفهان به دلیل عبور از ناهمواری های رشته کوه زاگرس، رودخانه ها و دریاچه سد کارون ۳ و ۴ به عنوان صعب العبورترین خط لوله نفت جهان پس از خط لوله آلاسکا است.

بشارتیان اظهار داشت: نگهداری و بهره برداری از ۱۰ مرکز انتقال نفت، تاسیسات و حدود ۸۰۰ کیلومتر خطوط انتقال از اقطار ۸ تا ۳۶ اینچ با بهره گیری از نیروی انسانی کارآمد شامل ۵۳۰ نفر نیروی رسمی و همین تعداد نیروی پیمانکار انجام می شود که نزدیک به یک هزار نفر در شرایط سخت، عموما دور از خانواده و به صورت اقماری در تلاش هستند تا عملیات انتقال نفت خام و فراورده را به نحو مطلوب، پایدار و ایمن انجام دهند.

وی گفت: حوزه معاونت مخابرات با توجه به لزوم برخورداری از یک ارتباط ایمن، پایدار و با ضریب اطمینان بسیار بالا جهت انتقال مواد نفتی و تامین خوراک پالایشگاه ها، با بهره گیری از ۲۷ سایت مخابراتی راه دور وظیفه تامین ارتباطات صنعتی اعم از شبکه رادیویی، ماکروویو و فیبرنوروی و غیره را دارد.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه اصفهان به فعالیت های شرکت در راستای انتقال ایمن و پایدار خطوط انتقال اعلام کرد: انجام تعمیرات دوره‌ای تمام دستگاه‌ها و تجهیزات مانند توربوپمپ‌ها، الکتروموتورها، مخازن، خطوط لوله و ... و حفاظت از خطوط لوله با بهره‌گیری از ۳۵ ایستگاه حفاظت کاتدی از جمله فعالیت‌های شرکت است.

وی با بیان اینکه در راستای انتقال ایمن و پایدار نفت خام و فرآورده‌های نفتی فعالیت‌هایی در شرکت انجام شده است، گفت: در این راستا پایش دایمی خوردگی لوله‌ها از طریق پیگرانی معمولی، پیگرانی هوشمند انجام می‌شود که در سال گذشته ۵۵۰ کیلومتر پیگرانی هوشمند انجام شده است.

بشارتیان افزود: در سال گذشته حدود ۲۰ هزار ساعت گشت شبانه ویژه حراست در مسیر خطوط به منظور جلوگیری از آسیب‌های احتمالی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: در مسیر خطوط نشانگرها (مارکر) با درج شماره تلفن‌های ضروری مشخص شده است، همچنین در رابطه با رعایت نکات ایمنی و حفظ و حراست از حریم خطوط، آموزش‌هایی از طریق بروشور و حضور در ادارات و مدارس انجام شده است.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه اصفهان با تاکید بر اینکه لوله‌های مدفون زیر خاک، بیش از ۷۰ درصد شرکت را تشکیل می‌دهند، گفت: پیشگیری از حوادث و خسارات جانی، مالی و زیست محیطی، امکان دسترسی آسان به مسیر خطوط در جهت بازدید و انجام تعمیرات، عدم امکان جابجایی خط به جهت ملاحظات فنی، اختلال در امر سوخت‌رسانی و ... در راستای حفظ حریم خطوط مورد اهمیت هستند.

کد خبر 2533624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha